Over ons

Een wervelend optreden met één groot feest van herkenning!! Dat is waar FEESTLIFT voor staat.

FEESTLIFT weet precies waar het publiek op getrakteerd wil worden. Het repertoire is
hoofdzakelijk Nederlandstalig, met uitstapjes naar Duitse schlagers en Engelse nummers. Het contact met het publiek is daarbij het belangrijkste. Stil staan is dan ook niet mogelijk bij deze heren.

Frank en Marco vormen samen FEESTLIFT. Frank heeft in diverse bands jarenlange ervaring opgedaan als leadzanger. Marco stond al bij diverse feesten op het podium met o.a. Nick & Simon, Peter Beense, Jan Keizer en Cor Bakker. In 2009 besloten ze om hun zangkwaliteiten te bundelen en verder te gaan als FEESTLIFT. Sindsdien hebben ze vele feesttenten, discotheken en cafés plat gekregen. Met hun onuitputtelijke enthousiasme zijn ze geworden tot één van de leukste feestacts van Nederland.

Maar niet alleen in Nederland kun je ze tegenkomen. In het wintersportseizoen zijn ze onder andere te vinden in Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt FEESTLIFT sinds 2011 ook eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekend worden opgepakt.  De productie van deze singles is in handen van niemand minder dan Edwin van Hoevelaak.

Eind 2014 was het tijd voor verandering en dus..... FEESTLIFT 2.0! Dit resulteerde in de apresski single 'Vol gas!!' die de heren in eigen beheer hebben uitgebracht. 


Zie voor een overzicht van de singles op de Audio pagina.FEESTLIFT is “FEESTGARANTIE”

foto